Stålkonstruktioner

Vi tillverkar & renoverar

Proffs på svetsning & stålkonstruktioner


Proffs på svetsning och stålkonstruktioner i Eskilstuna, Västerås, Örebro och andra orter i Mälardalen. Välkommen att anlita oss om du har behov av en robust konstruktion av stål eller om du behöver hjälp med reparation eller service av en befintlig struktur. Vi erbjuder våra tjänster till både företag och privatpersoner som söker en kunnig svetsare och konstruktör som kan bistå vid olika former av arbeten med metall. Kontakta oss för att få offert på arbetet.

Hello world
Hello world

Fördelar med stålkonstruktioner


Stålkonstruktioner har den stora fördelen att de klarar av att bära mycket vikt i förhållande till sin tjocklek. Det betyder att en stålkonstruktion kräver mindre material och tar upp mindre plats än en konstruktion av motsvarande hållfasthet som exempelvis utförs i betong eller trä. Genom att profilerna kan hållas smala så kan man maximera utrymmet utan att kompromissa med hållfastheten. En stålkonstruktion tål vibrationer bra och är lätt att underhålla. Med regelbunden rengöring och rostskyddsbehandling av god kvalitet så krävs i regel inte så mycket mer. Uppstår det slitage eller någon form av skada så kan man ofta reparera eller byta ut enstaka delar istället för att behöva ersätta hela konstruktionen - och det gäller i allt från maskiner i industri till hela byggnader.

Montering & konstruktion av stålbyggnader


Idag är det mycket vanligt att använda sig av olika former av stålkonstruktioner när man bygger exempelvis lagerlokaler, idrottshallar, butiker och lantbruksbyggnader för att nämna några användningsområden. Att låta stål utgöra stommen gör att man kan bygga både lätt och starkt till en rimlig kostnad och med lågt underhållsbehov. Vi har lång erfarenhet av att delta vid monteringsarbeten av byggnader i stål och kan hjälpa till med montering av byggnadsdelar från olika tillverkare.


Vi har även kunskap om att modifiera befintliga byggnader, till exempel om du planerar att öppna upp en vägg för att expandera ytan i en byggnad med stålstomme.


Hello world
Hello world

Stålkonstruktioner för dina idéer


Vi tillverkar det som du behöver. Har du behov av en speciallösning till en traktorvagn, en stålkonstruktion för din tillverkningsindustri eller kanske ett specialtillverkat räcke till terrassen hemma? Vi omsätter dina idéer till olika stålkonstruktioner i praktiken och kan både anpassa befintliga strukturer eller konstruera helt från grunden. 


Varmt välkommen att kontakta oss med dina idéer på stålkonstruktioner. Vi tar en titt på dina skisser eller idéer och ger dig sedan en offert på vad jobbet kommer att kosta. Vi tar oss även an reparationsuppdrag. Att underhålla och reparera är inte bara smart för plånboken utan även för miljön.